В понеделник Нетс вероятно ще върнат един ключов играч в

...
В понеделник Нетс вероятно ще върнат един ключов играч в
Коментари Харесай

Дориан Фини-Смит от Нетс срещу Джаз с контузия на глезена

В понеделник Нетс евентуално ще върнат един основен състезател в лицето на Бен Симънс, само че ще останат без различен заради травма, получена в съботния под напрежение мач 106 -104 победа над Рокетс.

След като блокира удар на Кам Уитмор по време на третата четвърт, Дориан Фини-Смит изкълчи левия си гален и той ще бъде навън за мача против Джаз в понеделник вечерта, заяви тимът в неделя.

Фини-Смит напусна играта след 3:45 минути в третата четвърт, откакто изглеждаше разтресен след блока и в никакъв случай не се върна. Нападателят имаше 19 точки, седем битки, три асистенции, две откраднати топки и две блокади, до момента в който стреля с 58,3 % за 31 минути игра против Рокетс.

След успеха, която прекъсна поредицата от три загуби на Нетс, старши треньорът Жак Вон не съумя да даде настояща информация за положението на нападателя.

„ За страдание той не съумя да приключи мача, което беше голямо за нас. Това ни повлия по доста способи “, сподели Вон. „ Щях да го заместя, когато фаулираха Ник [Клакстъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР