В понеделник не се тръгва никога на дълъг път, това

...
В понеделник не се тръгва никога на дълъг път, това
Коментари Харесай

Поличби за дните от седмицата

В понеделник не се потегля в никакъв случай на дълъг път, това носи злощастие и може да се появят съществени проблеми по време на пътуването. Както ви тръгне в понеделник, такава ще ви е цялата седмица. Ако в понеделник вземете нещо, ще взимате цяла седмица. Затова се пробвайте да извършите по този начин, че да вземете пари, и цялата седмица ще ви е сполучлива във финансово отношение.

В понеделник не се вършат заплащания и не се дават заеми, както и не се взимат заеми, с цел да не ви тръгне по този начин седмицата. Ако кихнете в понеделник преди обед, ще получите приятна изненада до края на седмицата. Най-добре е да вадите зъб в понеделник, с цел да няма затруднения.

Вторник е удобен ден за потегляне на дълъг път. Във вторник каквото и неприятно да се случи, няма да се повтори през останалите дни.

В сряда не се стартира нищо ново, тъй като е обречено на неуспех. В сряда не би трябвало да се местите в друго жилище, тъй като няма да живеете в него дълго.

 Поличби за дните от седмицата

Ако в четвъртък се изкъпете с вода, в която едно денонощие е престояло сребро или сребърен накит, ще бъдете здрави дълго време. Четвъртък е удобен ден за инициативи, той предвещава шанс.

Петък е тежък ден, не би трябвало да се стартира нищо ново, тъй като няма да имате шанс в начинанието. В петък заран не се пее, ще ви се наложи по-късно да плачете.

В петък не се поставя кокошка да мъти, тъй като пиленцата ще умрат. Жена, която желае да се омъжи по-скоро, би трябвало да пости всеки петък.

Ако постите в петък по време на Страстната седмица, се предпазвате от удавяне. Който пости в петък преди Успението на Света Богородица, ще се защищити от беднотия.

Събота е лек и удобен ден във всяко едно отношение, само че е извънредно сполучлив за нови инициативи. Събота е удобен ден за дълго пътешестване и за пренасяне в ново жилище.

Не започвайте нищо в неделя, няма да имате пари и благополучие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР