В понеделник, на 24-ти октомври от 19,30 часа на сцената

...
В понеделник, на 24-ти октомври от 19,30 часа на сцената
Коментари Харесай

Сатирата кани на ново кабаре

В понеделник, на 24-ти октомври от 19,30 часа на сцената на Сатиричния спектакъл е премиерата на спектакъла " Сатирично кабаре 2 ". След огромния триумф на миналогодишното издание, в което на сцената дружно излязоха най-големите звезди на театъра дружно с известни реализатори като Тони Димитрова и Есил Дюран, в този момент феновете имат опция да видят доста нови скечове, гарнирани с великолепна музика и балет. Ще бъдат почетени посредством спомен и някои от огромните комици на сцената, дават обещание театралите на своите правилни фенове.



" Сатирично кабаре 2 " е иронично мигане към действителността, към живота подобен, какъвто е към нас – комичен, печален, безкомпромисно безразсъден и абсурден. Вечните тематики за любовта и фамилията, учебното заведение и здравето, политиката и църквата, заобикалящата ни медийна и обществена среда, кои сме ние в Европа са прокарани посредством средствата на внимателен комизъм, смесен с мъчителни откровения.

Всичко това е част от едно феерично и звездно кабаре, в което не липсва пух, пера, лукс, магия, музика… и още нещо! Авторите на спектакъла са шефът на театъра Калин Сърменов и Боряна Иванова, а постановката е отново на Калин Сърменов. Режисьор е Николай Младенов, сценография и костюми Свила Величкова и Ванина Цандева, музикален началник и авторска музика са на Мартин Каров, а хореографията на Татяна Янева.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР