В понеделник италианското външно министерство посъветва италианците да не пътуват

...
В понеделник италианското външно министерство посъветва италианците да не пътуват
Коментари Харесай

Коронавирус: Италия предупреди гражданите си да не пътуват в чужбина, очакват блокади в Европа

В понеделник италианското външно министерство посъветва италианците да не пътуват до други европейски страни заради възходящите случаи на ковид и предизвести, че хората може да попаднат в капан в чужбина , в случай че се наложи възбрана за пътешестване, оповестява " Ройтерс ".

" С оглед на влошената епидемиологична обстановка в Европа , външното министерство предлага на всички сънародници да заобикалят пътувания в чужбина, с изключение на по строго нужни аргументи ", се споделя в изказване на уеб страницата на министерството.

" Трябва също по този начин да се означи, че поради огромния брой инфекции в доста европейски страни , по-нататъшните ограничавания за пътешестване в бъдеще не могат да бъдат изключени, което би рискувало да усложни всяко завръщане в Италия . "

Освен това министерството предизвести за заплахите от пътуването отвън Европа . " Подобни проблеми с репатрирането могат да зародят с доста по-сериозни последствия при положение на пътешестване до дестинации отвън Европейски Съюз ".

Италианското държавно управление оказа помощ за репатрирането на съвсем 100 000 жители по-рано през годината, откакто бяха блокирани в чужбина, защото границите бяха затворени по целия свят на фона на страховете от ковид.

Много ограничавания за пътешестване бяха облекчени, откакто първичната вирусна вълна утихна, само че случаите още веднъж набъбнаха внезапно този месец в доста страни, в това число Италия.

В нов връх съвсем половин милион нови коронавирусни инфекции са регистрирани в международен мащаб за 24-часа през уикенда, съгласно данни на " Ройтерс ".

В Италия се организират митинги против засилените ограничавания , предопределени да лимитират заразяването с ковид, а чиновници обявиха, че държавното управление ще показа пакет от ограничения във вторник за подкрепяне на потърпевшия бизнес .
 Италия отново затвори цели браншове поради епидемията
Италия отново затвори цели браншове поради епидемията

Постановлението на Конте планува затваряне...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР