В понеделник говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обвини НАТО и

...
В понеделник говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обвини НАТО и
Коментари Харесай

Кремъл: Информационната истерия на САЩ и НАТО предизвиква напрежение в сигурността

В понеделник представителят на Кремъл Дмитрий Песков упрекна НАТО и Съединените щати в ескалация на напрежението в региона на сигурността във връзка с Украйна, като популяризират " голямо количество подправена информация ".

" Заявяваме и желаеме да обърнем внимание на обстоятелството, че ескалацията на напрежението се реализира посредством осведомителни дейности и съответни дейности, подхванати от Съединените американски щати и НАТО ", сподели Песков пред публицисти.

" Имам поради " осведомителната нервност ", на която сме очевидци, тя е обилно рамкирана с голямо количество погрешна информация и просто неистини ", добави той.

Песков също по този начин предизвести, че скупчването на военни сили в Украйна покрай съветската граница може да алармира, че тя се готви за " настъпателни дейности ".

Преди дни Съединени американски щати предизвестиха, че Русия може да нападна Украйна " когато и да е ", като нощес американските управляващи взеха решение да изтеглят чиновниците си от посолството в Киев, базирайки се на " засилените закани от съветски военни дейности ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР