В Плевен, председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов

...
В Плевен, председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Плевен: Борисов допусна до себе си хора, които му казват това, което иска да чуе и загуби сетивата си за външния свят

В Плевен, ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов сподели, че сега водещите партии в българския Парламент би трябвало да очертаят явен небосвод с съответни периоди, само че не с дълготрайна визия.

Според него е по-добре да има държавно управление в сегашния формат на Парламента защото Националният проект за възобновяване и резистентност и по оперативните стратегии бележи „ голямо забавяне “.

Цветанов уточни, че в политическия живот в страната всичко, което провокира най-големите кавги, е самата власт: „ кои ще бъдат министрите и по какъв начин ще се разпределя това, което в действителност не е тяхно, а е държавен и европейски запас, който би трябвало да бъде разпределян с чертаенето на хоризонти за секторни политики. Онова, което интересува днешните ръководещи е властта ".

Цветан Цветанов, който беше част от ръководството на Политическа партия ГЕРБ като заместител ръководител на партията, в това число и министър на вътрешните работи и ръководител на парламрентарната група на ГЕРБ,сподели своето виждане занякои от грешките на Бойко Борисов.

„ Първо, Борисов позволи до себе си хора, които му споделят това, което желае да чуе и загуби сетивата си за външния свят, отвън това обграждане, което е към него.

Давам този образец, тъй като се изгубиха доста стойностни и качествени хора, които напуснаха ГЕРБ, само че имаха своето мнение и те го показваха по време на партийни събития.

Борисов обаче очевидно беше в интервал, в който не искаше да 1ува рецензия по негов адрес и имаше доста хора към него, които съумяха да изградят тази фасада към него, и да има този фон към себе си, който да му дава опцията да счита, че всичко е „ цветя и рози “.



Когато изграждахме ГЕРБ, ние изграждахме структури по селата, и когато го споделих на Борисов, той ми сподели: „ Какво вървиш по тези села? Аз като застана, всичко е…! “.

Аз му споделях: „ Иди да видиш – хората разчитат на селския кмет, за положително или неприятно “.

Според Цветан Цветанов сега това, което може да направи Борисов е, „ да даде по-голяма независимост и да отвори партията за всички, които мислят, че има смисъл да се занимават с политика – опция, която се лимитира от обкръжението към него.

" Бихте ли ми споделили – Тома Биков, Деница Сачева и Даниел Митов бяха хората, коитo през 2013-та година бяха хората, които желаеха Борисов да бъде в пандиза “.

Според Цветанов доста качествени хора са излезли от партия ГЕРБ:

„ Това е най-голямата неточност, която той позволи и това е скъпият капитал от хора, и до момента в който бях в ГЕРБ си припомням на предварителните избори през 2017-та година имаше милион и 160хиляди гласа, а в този момент са 500000 “.

След като Дарик напомни запостоянно намаляващата изборна интензивност, която последователно води в последна сметка до избор на управници, който е изработен от, да го назовем „ шепа “ гласоподаватели, Цветанов сподели:

„ Това е тъкмо по този начин и както казахте, с дребното гласове, те имат същата власт, каквато и с многото гласове. В това е огромният проблем, тъй като даже през днешния ден когато предстоят европейски избори, ние не знаем, по какъв начин ще гласуваме “.



По време на срещата с публицисти в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, Владислав Николов, който е ръководител на групата съветници на Коалиция " Заедно за мощна Община ", част от която е Политическа партия " Републиканци за България ", в Общински съвет - Плевен осведоми, че в град Пордим е образувана общинска конструкция на партията. Неин началник е кметът на с. Одърне Свилен Огнянов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР