В пленарната зала не съм заявявал, че няма да изпълня

...
В пленарната зала не съм заявявал, че няма да изпълня
Коментари Харесай

Иван Иванов: Исканата ми оставка е кризисен пиар на БСП

В пленарната зала не съм заявявал, че няма да извърша закона, а единствено, че го последвам. Това съобщи на ексклузивен брифинг ръководителят на КЕВР Иван Иванов, откакто от Българска социалистическа партия обявиха, че ще подават в Народното събрание искане за неговата оставка, съобщи кореспондент на БГНЕС.

БГНЕС напомня, че тази заран, по време на постоянното съвещание на Народното събрание, опозицията нападна ръководителя на КЕВР с рецензия, че неговите специалисти по този начин и не са взели дефинитивно решение по договорката за енергодружеството. Критика беше отправена и че продажбата не е влезнала в годишния доклад на регулатора, който беше през днешния ден утвърден от Народното събрание. В пленарна зала Нинова съобщи, че не е взета под внимание импортирана подписка от 200 000 души против продажбата на компанията.

Една подписка не може да бъде съображение да се вземе такова значимо решение “, безапелационен е Иванов и добави, че в пленарна зала е бил извънредно внимателен, тъй като всяка непремерена имитация може да докара до наказания против страната за стотици милиони евро.

Председателят на КЕВР е уверен, че днешната акция на социалистите е „ явен опит за спешен пиар от Българска социалистическа партия, която се пробва да отвлече вниманието на обществеността. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР