В пленарна зала министърът на вътрешните работи отново е атакуван

...
В пленарна зала министърът на вътрешните работи отново е атакуван
Коментари Харесай

ГЕРБ искат оставката на Рашков, той отговаря за репресиите на ДПС

В пленарна зала министърът на вътрешните работи още веднъж е нападнат от Движение за права и свободи по отношение на репресии по време на изборите на членове на партията и техни гласоподаватели
Протестът на ГЕРБ-СДС се реалокира пред Народното събрание. Депутати и симпатизанти на партията към този момент са пред Народното събрание и приканват министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, който сега дава отговор на над 100 въпроса на Движение за права и свободи в границите на парламентарния надзор, да излезе.

В пленарна зала министърът на вътрешните работи още веднъж е нападнат от Движение за права и свободи по отношение на репресии по време на изборите на членове на партията и техни гласоподаватели.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи от трибуната, че репресиите не престават. След негово запитване хората още веднъж са привиквани в полицията, с цел да бъдат унизени.

„ Как да го разбираме това, като дискриминация на основата на политически убеждения ли. На какво съображение даже и през днешния ден те са привикани в полицията “, попита той.

„ Г-н министър, нали знаете, че не съм не запомнил, че ме И този въпрос ще го задам, само че този въпрос за преследванията ще бъде най-после, откакто минем през българските жители, на които се оказваше тормоз “, добави Карадайъ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР