В писмено обръщение в четвъртък вечер, Байдън коментира, че ударите

...
В писмено обръщение в четвъртък вечер, Байдън коментира, че ударите
Коментари Харесай

Байдън няма да се поколебае да предприеме съответните действия, а...

В документално послание в четвъртък вечер, Байдън разяснява, че ударите са били осъществени “успешно ” дружно с Англия, както и благодарение на Австралия, Бахрейн, Канада и Нидерландия.

 

В Йемен очевидци потвърдиха за Ройтерс, че детонации има в цялата страна.

 

„ Тези целенасочени удари са ясно обръщение, че Съединени американски щати и нашите сътрудници няма да толерират офанзиви против нашите цивилни чиновници или да разрешават на враждебни лица да застрашат свободата на мореплаване “, съобщи американският водач.

Той също по този начин бе безапелационен, че няма да се поколебае да предприеме по-нататъшни дейности, в случай че хутите не прекратят офанзивите си против комерсиалното мореплаване в Червено море.

 

Британският министър-председател Риши Сунак също удостовери ударите в документално послание, в което акцентира, че офанзивите от страна на хутите не може да продължат.

 

Хюсейн Ал-Изи, заместник-министър на външните работи на хутите съобщи в послание в локална телевизия, представен от Би Би Си, че Съединени американски щати и Англия ще " платят висока цена " за " експанзията ".

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР