В петък всички военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна и

...
В петък всички военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна и
Коментари Харесай

Боецът от Азов, който заплаши Кадиров и дъщерите му, се предаде

В петък всички военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна и националисти от батальон " Азов " се предадоха от територията на Азовстал.

Както стана известно, измежду тях имаше войник, който заплаши главата на Чечения Рамзан Кадиров с репресии и по-късно щеше да " пусне дъщерите му да се въртят в кръг “.

Той стана прочут с това, че записа в Азовстал съответното видео известие до „ Кадиров и неговите кучета “, като го разгласява в мрежата.

Авторът на видеото се оказа родом от Мариупол, роден през 1996 година, Давид Касаткин, по прякор Химика. След като приключва учебно заведение, той се причислява към редиците на бойците на Азов.

По време на войната той интензивно се бие с ДНР и въоръжените сили на РФ в Мариупол. След обсадата на града той се отдръпва в катакомбите на цех Азовстал.

Известно е също, че Касаткин е умъртвил полковник от въоръжените сили на Украйна: той го прострелял в първите дни на военните дейности в Донбас.

В мрежата са оповестени фрагменти от претърсването на Касаткин по време на предаването му.

По време на претърсването всички бойци трябваше да се съблекат и да покажат всичките си татуировки. И той има доста от тях. Краката и ръцете му, както и корема, гърдите, гърба и кръста - всичко е татуирано. Освен това там са изобразени, в това число цитати от цар Леонид от „ 300 спартанци”, фразата „ Убий всички”, както и главата на дявола-Бафомет.

Според слуховете Кадиров към този момент е оповестил премия за него, като ще се взема решение и въпросът за екстрадицията и евакуацията му в Чечения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР