В петък поканихме майката на среща в училището. Вчера тя

...
В петък поканихме майката на среща в училището. Вчера тя
Коментари Харесай

Директорката на гимназията по туризъм, където скинар преби учителка, с подробности за екшъна! Джонева разкри какво следва за агресора!

В петък поканихме майката на среща в учебното заведение. Вчера тя пристигна в школото. По време на срещата се е случило това нещо. Ученикът е изтичал от стаята, където се е провеждал диалога. Той е блъснал учителката по нравственос, аз не съм очевидец въпреки всичко. Нямаме информация за спор сред тях. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Антоанета Джонева - шеф на учебното заведение по туризъм в София. " Ученикът е получил настояща слаба оценка, само че не е бил завършен със слаба оценка за годината. Преподавателката към този момент е малко по-добре. Тя е прегледана и има леко наблягане и си е у дома. Радвам се, че се усеща добре ", сподели тя.

" Не мога да разясня, тъй като се води досъдебно произвеждане. В момента, в който разбрах за случая, незабавно се обадих до 112. Майката също беше обезпокоена. Не сме имали преди този момент проблеми с младежа. Той не е изкривявал камера, те сами от време на време се мърдат. Не можем да го обвиним в нищо такова. Не е отличен възпитаник, само че не е и от най-слабите ", добави още Джонева.

" Нямаме информация дали е скинар и не бих могла да разясня такова нещо. Нямам съответна информация за фамилията му. От тук нататък следва среща с педагози. Те ще се срещнат с класа му на първо време. Те са смутени. Той също ще се срещне с педагогичен консултант. Ще стартираме процедура по налагане на глоба ", приключи тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР