В петък организирайте добре деня си и следвайте стриктно изпълнението

...
В петък организирайте добре деня си и следвайте стриктно изпълнението
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 декември: Невероятен ден чака тези 3 зодии

В петък организирайте добре деня си и следвайте прецизно осъществяването на задания, които са свързани с ваши персонални или фамилни финансови каузи. Днес триумфите ви ще зависят от вашата религия да ги постигнете. Действията или мненията на мъж на работното ви място могат да ви обидят или разочароват. Това са непотребни страсти, защото те не ви носят нищо градивно, а и може да ви разконцентрират при осъществяване на професионалните ви отговорности. Петък носи изненади в любовния ви живот, които в множеството случаи ще бъдат приятни и ще ви дадат едно по-оптимистично виждане за развиването на вашите връзки. Изненади могат да преживеят тези от вас, които имат сантиментален сътрудник роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. В петък на съществено тестване ще бъдат сложени ваши връзки с жена, с която имате неприятности от няколко дни, без очевидно позитивно развиване. Има възможност тя или вие, да приключите връзките си по един трагичен метод. Днес може да разговаряте по значими въпроси с ваше дете или младеж, който живее в друго обитаемо място, друго от вашето. Възможно е и вие да изпратите пари или да получите такива.

Овен
В края на работната седмица ви чака триумф, за който не сте и мечтали. Запретнете ръкави, с цел да може да се похвалите с продължителни резултати.

Телец
Днес ви следва завръщане към красиви мемоари. Дайте им малко време и по-късно бързо се върнете в действителността, където ви чакат още хубави моменти.

Близнаци
Днес може да се окажете в центъра на събитията. Не проявявайте непотребна невзискателност. Заслужили сте всички овации.

Рак
Това е ден, в който може да останете в нечия сянка, само че вашата роля няма да остане незабелязана. Вечерта ви чака сантиментално самопризнание.

Лъв
Това е ден, в който ще може да си отдъхнете от огромно обвързване. Не бързайте да се товарите още веднъж. Помислете за сериозна отмора.

Дева
Това е ден, в който ще получите заслужени аплодисменти. Все отново не се борете за централното място. В случая ще е значимо да сте част от екипа.

Везни
Днес ще може да се поздравите с добре свършена работа. Заслужавате всички похвали и позитивни последствия от дейностите ви.

Скорпион
Денят може да ви изненада с връщане на дълг. Помислете дали и вие не дължите нещо на някого, с цел да сте спокойни, че сте с чисти сметки.

Стрелец
Днес може да ви бъде поверена извънредно виновна задача. Освен, че ще сте поласкани помислете дали ви е нужно сходно натоварване.

Козирог
Днес не отхвърляйте концепция за странствуване през идните празници. Време е да разчупите традицията и да опитате нещо ново.

Водолей
Това е ден, в който ще завършите сполучливо даден план. Има за какво да се гордеете със себе си. Следователно би трябвало да се почерпите и да се поглезите уместно.

Риби
Днес ще имате невероятния късмет да преминете на едно ново равнище на развиване. Дали сте доста от себе си, само че можете и повече - не го забравяйте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР