В петък няма да има заседание, защото има коледно парти

...
В петък няма да има заседание, защото има коледно парти
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Коледното парти на ДПС се е превърнало в бал с маски

В петък няма да има съвещание, тъй като има коледно празненство на Движение за права и свободи. Колегите от Движение за права и свободи фактически са имали коледно празненство. На огромната коледна софра са участвали и ГЕРБ и Политическа партия. Доколкото разбрах коледнорто празненство се е трансформирало в бал с маски. Това разяснява депуртатът от " " Станислав Балабанов в коридорите на Народното събрание. 

Асен Василев се е трансформирал в чувал, от кое място всички са теглили дарове. И еленът Рудолф е бил на това празненство. В неговата роля е бил сътрудника Мирослав Иванов. Забавлявали са се досат съществено, по тази причина не съумяха да станат в точния момент за днешното съвещание. Ние от опозицията бяхме на линия, тъй като имаше да се одобряват значими за обществото неща – бюджетите за здраве, бюджета на НЗОК. Вчера имаше изявен митинг от страна на опозицията, само че през днешния ден дойдохме, с цел да се одобряват. Управляващите подходиха несъстоятелно, нелогично по отношение на обществото. Използвайки ноща за коледни празненсвтва, вместо да дойдат и да заседават, уточни още Балабанов. 

На въпрос къде е било коледното празненство на Движение за права и свободи, Балабанов отговори: " Попитайте министър-председателя Пеевски ".  


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР