В петък ни очаква предимно слънчево време. Вятърът от запад-северозапад

...
В петък ни очаква предимно слънчево време. Вятърът от запад-северозапад
Коментари Харесай

Ще се радваме ли на слънчево време и в следващите дни?

В петък ни чака най-вече слънчево време . Вятърът от запад-северозапад ще се усили до сдържан, в Дунавската низина краткотрайно и мощен. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса .

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата – до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 14 градуса, на 2000 метра – към 7 градуса. Над Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над северните региони. Вятърът от северозапад ще се усили. Максимална температура на въздуха: 20-23 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


 време прогноза седмица nova.bg
В събота по-значителни нараствания на облачността ще има над източните и планинските региони, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще остане от северозапад, само че ще отслабне. Дневните температури ще се намалят с 4-5 градуса, оповестява.

В неделя и през първата половина от новата седмица ще са радваме на слънце и по-високи температури. Вятърът ще стихне и заран тук-там в низините за малко ще се образува мъгла. Дневните температури в неделя и понеделник ще се покачат приблизително с два-три градуса по отношение на събота. Максималните температури във вторник и сряда ще бъдат сред 18 и 23 градуса.



Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР