В петък Департаментът за вътрешната сигурност на САЩ отправи предупреждение

...
В петък Департаментът за вътрешната сигурност на САЩ отправи предупреждение
Коментари Харесай

Департаментът за вътрешна сигурност на САЩ предупреждава за терористична заплаха преди 20-годишнината от 11 септември

В петък Департаментът за вътрешната сигурност на Съединени американски щати насочи предизвестие за терористична опасност преди 20-ата годишнина от атентатите на 11-и септември 2001 година и религиозните празници, които могат да послужат като катализатори за целеустремено принуждение на вътрешни терористи, както и на нарушители, стимулирани от злонамерени непознати въздействия.

Според бюлетина рискови участници употребяват онлайн конгреси, с цел да популяризират екстремистки истории, предизвикани от въздействието на пандемията и обвързваните с нея ограничавания или водени от екстремистки идеологически убеждения.

Агенцията напомни, че неотдавна Ал-Кайда на Арабския полуостров пусна първото си от четири години на британски език копие на списание Inspire.

" Департаментът за вътрешната сигурност на Съединени американски щати ще продължи да разпознава и прави оценка апелите за принуждение, в това число онлайн интензивност, обвързвана с разпространяването на дезинформация, тайни теории и подправени разкази, от известни или хипотетични участници в опасността, и ще дава обновена информация, в случай че е належащо “, се показва в изказването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР