В петък, 7 октомври, от 09.30 часа в зала Георги

...
В петък, 7 октомври, от 09.30 часа в зала Георги
Коментари Харесай

ДГ „Калинка“ организира обучение на родители по проекта „Активно приобщаване в системата на предучилищното образование“

В петък, 7 октомври, от 09.30 часа в зала „ Георги Баев “ на Културен център „ Морско казино “ ще се организира разяснителна акция за създаване на позитивни публични настройки към предучилищното обучение по активност 5 от план „ Активно приобщаване в системата на предучилищното обучение “.

В образованието могат да се включат до 60 родители на децата в градинска възраст.

Акцент на акцията ще бъде ролята на родители и учители за създаване на позитивни публични настройки към предучилищното обучение, предварителна защита и недопускане на дискриминация в предучилищното обучение. Приоритетно ще се дискутират правата, отговорностите и отговорностите на родителите за предучилищното обучение на децата, съдействието на фамилията с детската градина, значимостта на грижите, образованието и възпитанието за социализация и личностно развиване на децата, значимостта на знанията и уменията на родителите за полагане на грижи в ранно детско развиване.

Организатор на събитието е ДГ „ Калинка “ – кв. Рудник със съдействието на Община Бургас и РУО – Бургас. Събитието е с присъединяване на психолог и мотиватор по план „ Активно приобщаване в системата на предучилищното обучение “.

Реализацията е с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “, съфинансирано от Европейския съюз посредством Европейски структурни и капиталови фондове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР