В петък, 11 август, клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг

...
В петък, 11 август, клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Световноизвестното британско трио Disciples гостува на Tuborg Night Edition в Bedroom Beach Слънчев бряг

В петък, 11 август, клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг посреща един от най-популярните реализатори на международната хаус сцена – английското трио Disciples. Музикалното събитие се провежда от Tuborg и е част от Tuborg Night Edition – специфична поредност от празненства за феновете на клубната просвета у нас.
Disciples получават международно самопризнание с хитовия сингъл „ How Deep Is Your Love”, който доближава номер 2 във Англия, задържа се в ТОП 40 на страната за 7 месеца и се изкачва до номер 27 в класацията US Billboard Hot 100. През предходната година дийп хаус триото пуска още два шлагера – сингъла „ No worries” взаимно с Давид Гета, последван от „ On My Mind”.
„ Традиционно поддържаме най-големите музикални събития в страната и ще продължаваме да радваме музикалните почитатели с нови и вълнуващи прекарвания. Disciples са едни от най-популярните реализатори на международната хаус сцена сега. Развълнувани сме, че феновете ни ще могат да чуят паметното трио онлайн за пръв път у нас,” показа Мариан Дочев, Бранд управител на Tuborg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР