В пет от шестте села на общината претендентите на ГЕРБ

...
В пет от шестте села на общината претендентите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Безапелационна четвърта победа за ГЕРБ в Раковски – Павел Гуджеров печели с 61,74%

В пет от шестте села на общината кандидатите на ГЕРБ също са определени
Със замайващ резултат от 61,74% и близо 5000 гласа Павел Гуджеров печели четвърти мандат отпред на кметството в Раковски, демонстрират данните на ЦИК при побработени 100% от протоколите.

Победата за ГЕРБ  няма аналог в региона на Пловдив.

Далеч зад Павел Гуджеров остават съперниците му Костадин Иванов от локална коалиция с 10,71% и Ралица Сатанска, които са получили поддръжката на 10, 30 на 100.

ГЕРБ е решителен победител и в селата Стряма, Момино, Шишманци и Болярино, а в Чалъкови досегашният кмет Димитър Николов печели с размазваща преднина съперниците си - 63.31%.

Единствено в Белозем ще има балотаж сред досегашната кметица Виолета Петрова, издигната от локална коалиция и по–предишния кмет Иван Тачев. Съотношението сред гласовете е 671 на 496 в интерес на Петрова. В Раковски разясняват, че успеха на Гуджеров в никакъв случай не е била под подозрение. „ Той няма потребност от рекламиране. Работи доста и хората го правят оценка. Още като влезеш в Раковски виждаш какво е направил за общината в последните години “, споделят последователите му, представени в „ 24 часа “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР