В периода юли – август 2021 г. бяха обособени зони

...
В периода юли – август 2021 г. бяха обособени зони
Коментари Харесай

Обновени спирки по маршрута на теснолинейката Септември-Добринище

В интервала юли – август 2021 година бяха обособени зони за отдих на дребни, само че живописни гари и спирки, които се нуждаеха от възобновяване – Септември, Цепина, Аврамово, Св. Петка и Якоруда. На тези местоположения бяха сложени осведомителни табели с забавни места по маршрута на теснолинейката, които могат да бъдат прегледани от туристите. По цялото трасе бяха инсталирани общо 11 пейки за пикник, 2 единични пейки, 3 беседки за отдих и 3 осведомителни табели с подробна информация за района, историята и маршрута на теснолинейката, както и опциите за туризъм в региона.
 а
Изборът на гарите и спирките, нуждаещи се от облагородяване, бе изработен на база обща натовареност и поток от туристи, както и за да се изградят комфортни зони за изчакване на влаковете. Местата, на които бяха сложени новите уреди за отдих, по едно и също време обезпечават комфорт на пасажерите, до момента в който изчакват идващия трен, и живописна панорама, на която да се любуват. Основната концепция на плана е да даде на жителите опция да пътуват и да си почиват в една по-комфортна и приятна среда, както и да откриват нови естествени направления в България.

Инициативата на бирения бранд Пиринско за облагородяване на спирките бе осъществена в партньорство с Български Държавни Железници, Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ и Кристиан Ваклинов – създател на сдружението „ За теснолинейката “, който е виновен за нейното избавяне и запазване.
 а
„ Безспорно теснолинейката Септември-Добринище е международно благосъстояние и считам, че всички ние като българи би трябвало да сме горди с това превъзходно оборудване, и да се грижим за неговото развиване. Комуникационната акция и планът за облагородяване на спирките, от последните няколко месеца, способстваха доста за следения напредък на туристическия интерес. Щастлив съм, че теснолинейката стартира да добива визията, която хората чакат да има, сходно на други атракционни железници по света “, споделя Кристиан Ваклинов.

Пътниците, които изберат да се возят във „ Вагон за Отдих - Пиринско “, могат да се насладят на леденостудена бира и да получат безвъзмезден гайд с информация за теснолинейката и забавните направления по трасето.

Специални pop-up питейни заведения на Пиринско ще разхлаждат също по този начин жителите и гостите на София и покрайнината. Сред локациите са Витоша (Бистрица и Дендрариум); Вазовата Екопътека; Екопътеката на река Ерма и разнообразни градски паркове в София. Всеки, който закупи две бири от pop-up питейните заведения, може да взе участие за премия – билет за теснолинейката, раница за излет или още една бира Пиринско.
 а
Кампанията „ Навън с Пиринско “ продължава и през есента. На уеб страницата, потребителите могат да се насладят на виртуални гледки от прозореца на „ Вагон за отдих Пиринско “, както и да прегледат местата, които могат да посетят или да изберат личен маршрут посредством интерактивната карта на уеб страницата. Така всички фенове на пътешествията в България и в чужбина могат да възнамеряват пътуването си с теснолинейката по пътя Септември – Добринище, както и да се осведомят за разписанието на „ Вагон за Отдих “ на Пиринско .
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Прибира се един доста пийнал и си ляга. На сутринта се разсънва и вижда, че краката му са върху възглавницата. Замисля се и си споделя:… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни„ Уилям, един ден ти ще станеш крал, а аз не, ето за какво мога да върша каквото си желая “, споделя принц Хари още на 4 годинкиВ годишната си тирада " За положението на Съюза " председателката на Европейската комисия приказва по тематики като пандемията от ковид, защитата на Европейски Съюз, битката с климатичните промени и АфганистанКомпактните устройства изобилстват с практични за всекидневието технологииСъставът обаче ще бъде разгласен утреДарителска акция в поддръжка на варненското сдружениеПродължителността на живота у нас е най-малка от всички в Европейски Съюз, а детската смъртност е измежду най-високите, написа в доклада на здравния министърСлужебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков насочи одобрение за първия образователен ден до възпитаници, учители и родителиОт Министерството на здравеопазването направиха информация по отношение на % на приетите в болница и умрелите имунизирани у насЗа връзките, инфлуенсърите и по какъв начин е повлиял на Диона " Това е изцяло друг вирус. Ако той влезе в една къща – към този момент ще болести всички там ", разяснява още математикътВижте детайлности за началото на новата образователна година и организацията на образованието по време на епидемията от коронавирусКога е определена тази дата и по какво се разграничава от останалите страни по светаАндрей Бабиш назова „ зелени фанатици ” тези политици в Европейския парламент, които поддържат възбраната на ДВГ в Европа.Какво се крие зад теорията, че американското държавно управление е избило милиарди птици и ги е заменило с роботи?В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 9,45%Компанията обнови и iPad и Apple WatchОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР