В периода 2014-2020 г. бившите управляващи от ГЕРБ са оказвали

...
В периода 2014-2020 г. бившите управляващи от ГЕРБ са оказвали
Коментари Харесай

Венелин Петков: Бившите управляващи от ГЕРБ са оказвали системен политически натиск върху BTV

В интервала 2014-2020 година някогашните ръководещи от ГЕРБ са оказвали систематичен политически напън върху bTV. Това съобщи някогашният шеф на новините Венелин Петков в изявление за БНР.

``ГЕРБ непрестанно изпращаха безпочвени сигнали за нарушавания до притежателя на малкия екран в Прага и в отговор на доносите им започваше инспекция, която е парализираше работата на журналистите``, разясни Петков.

" Вместо с публицистика, се занимавахме с обезпечаване на данни и преводи на изявленията по външни следствия. Всички потвърдиха, че аз и моите сътрудници сме били прави, че честно сме изпълнили журналистическия си дълг по стандартите на специалността и разпоредбите на компанията, за която работихме. Но това беше работеща форма за оказване на напън и основаване на стрес ", добави някогашният шеф на новините.

Той твърди, че от ГЕРБ са алармирали за необективно отразяване на изявите на Бойко Борисов и преекспониране на изявите на Румен Радев.

" Нека забележим по кое време отново ще има конкурс. Концепцията, която съм създал, се базира на опита ми в медиите. Може да претърпи козметични промени, само че ще си остане същата, тъй като това мога да показва ", сподели Петков в отговор на въпроса дали би се явил още веднъж на състезанието за общоприет шеф на Българска национална телевизия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР