В Педагогическия музей в Париж се съхранява едно мило детско

...
В Педагогическия музей в Париж се съхранява едно мило детско
Коментари Харесай

Това мило детско съчинение ще направи деня ви по-хубав

В Педагогическия музей в Париж се съхранява едно благо детско съчинение. Темата в него е простичка - малчуганът би трябвало да опише птица или бозайник.

Крайният резултат е в действителност прелестен. Той ще ви накара да се усмихнете и сигурно ще усъвършенства деня ви.

Приятно четене!

" Птицата, за която ще пиша, е бухалът. Бухалът не се вижда през деня, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо изключително за бухала, по тази причина ще продължа с друго животно, което си предпочитам – кравата.

Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, с цел да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, също така, тъй като устата би трябвало да стои някъде. Рогата са с цел да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е по този начин, че да може да се дои.

Когато я доят, идва млякото и към този момент не стопира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, само че то тече с още по-голямо обилие.

Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде доста, само че това, което изяжда, го яде на два пъти и по този начин има задоволително. Когато е гладна, мучи, а когато не споделя нищо, значи, че вътре е цялостна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат доста развито подушване, заради което можеш да ги подушиш от доста надалеч. И поради това въздухът в полето е толкоз чист. "

Източник: obekti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР