В първия учебен ден общо 13 000 служители на Охранителна

...
В първия учебен ден общо 13 000 служители на Охранителна
Коментари Харесай

ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН: Полицията с редица мерки за безопасност

В първия образователен ден общо 13 000 чиновници на " Охранителна полиция " ще са ситуирани на всички места към учебните заведения и детските градини. Автомобилите им ще бъдат с включени светлинни сигнализации, с цел да поздравят учениците за първия образователен ден, само че и да изострят вниманието на всички участници в придвижването, че наоколо има деца.

Инспектор Милорад Иванов изясни, че са тествани над 6 700 учебни заведения и детски градини в страната в последните две седмици. Проведени са и срещи с шефовете на образователните заведения, свързани с ограничения за повишение на сигурността на учениците и децата до достъпа им в учебно заведение.

Органите на реда са се уверили в учебните заведения да не бъдат допускани хора, които не са оторизирани да влизат. Заведенията и магазините към учебните заведения също ще бъдат подложени на инспекция, с цел да не продават алкохол и цигари на учениците.

Комисар Мария Ботева означи, че най-често срещаното нарушаване към образователните заведения е неправилното паркиране на родителите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР