В първия почивен ден от празниците за Великден се очаква

...
В първия почивен ден от празниците за Великден се очаква
Коментари Харесай

По кои отсечки шофьорите трябва да бъдат най-внимателни?

В първия почивен ден от празниците за Великден се чака трафикът в цялата страна да бъде натоварен. Хиляди поемат към родни места и курорти у нас и в чужбина.

„ На изходните пътни артерии в София ще има полицейско наличие. Ще се следи за превишена скорост. Всички механически средства ще бъдат мобилизирани “, изясни пред bTV Иван Петков от „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.

Единствено във Владая се образува запушване, само че то беше породено поради пътно произшествие сред няколко автомобила, посочи той.

„ Около 20 километър на Автомагистрала „ Тракия “ има ремонтни действия. В региона на Нови хан тежкотоварните коли ще бъдат отбивани, с цел да се улесни напредването на леки коли “, добави той. Организацията ще продължи до края на празниците.

„ Призивът ми е да се съблюдават скоростните ограничавания, дистанцията и водачите не приказват по мобилните телефони “, уточни Петков.

Ограниченията по пътищата:

Движението в сектора от км 33+755 до км 34+350 в посока Варна се реализира с нараснало внимание заради ремонт на виадукти при км 33+910 - дясно платно и км 34+220 - дясно платно по посока Варна до 10.05.2023 година Ограничена е спешната лента, като придвижването се прави регулярно по дейна и изпреварваща лента. Скоростта се лимитира до 70 км/ч.

Движението в сектора Перник – Студена от км 23+270 до км 24+180 в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ се реализира с нараснало внимание и ограничаване на скоростта от 50 км/ч заради идни ремонтни действия.

Движение с нараснало внимание по път Благоевград – Кресна в региона на „ Кривия тунел “ при км 389+000 заради отчасти неработещо осветяване в тунела. Водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост. Срок до премахване на повредата;

Движение с нараснало внимание в сектора София – Кулата в тунел „ Железница “ заради отчасти неработещо осветяване в тунела.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР