В първия ден на работа на това Народно събрание с

...
В първия ден на работа на това Народно събрание с
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Да не бързаме, да потърсим изход от тежката политическа криза

" В първия ден на работа на това Народно заседание с изказване на ръководителя на парламентарната група на Движението за права и свободи в нарочна декларация за откриването на Народното събрание ние декларирахме, че президентът не би трябвало да бърза с тази процедура.

Налице е тежка политическа рецесия, от която би трябвало да се откри излаз, виждаме, че разговорът върви доста постепенно, би трябвало да се положат оптимални старания. Ние призовахме да не се бърза, да се търси разговор. Виждаме в това добър знак ". Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание Хамид Хамид от Движение за права и свободи във връзка решението на президента Румен Радев да не се бърза със съставянето на държавно управление, съобщи БГНЕС.

Станислав Анастасов от Движение за права и свободи съобщи, че още от 24 февруари позицията на партията " е кристално ясна и поредна във връзка с даването на оръжие на Украйна ". " Нека да се създадат съответните съвещания, да се проведат съответните диалози. Ние ще участваме във всички диалози, на които бъдем поканени ", сподели той. Според Анастасов, колкото повече се приказва по тази тематика, толкоз по-малко действително може да се помогне на украинците. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР