В първи мач от 23-ия кръг на Премиер лигата Криля

...
В първи мач от 23-ия кръг на Премиер лигата Криля
Коментари Харесай

Лошата серия на Рубин продължи в Самара

В първи мач от 23-ия кръг на Премиер лигата Криля Советов се наложи с 1:0 над Рубин и прекъсна поредицата си от три провали. Точен за самарци беше Антон Зинковский в 56-ата минута. Победата изкачи отбора на Миодраг Божович на 11-о място в класирането. Рубин пък е в серия от 5 мача без триумф и се смъкна на 9-а позиция. Любопитен факт е, че казанци бяха позволили единствено две провали през първия полусезон, само че в последните си 5 дуела инкасираха цели три загуби.

Като цяло срещата на “Самара Арена” беше равностойна, само че домакините се възползваха от едно от дребното си положения пред вратата на Иван Коновалов. Пасът за попадението беше на Артьом Тимофеев, а Зинковский се разписа за пръв път в Премиер лигата.

Лошата вест за Криля Советов е травмата на Александър Самедов. Ветеранът пострада в единоборство с неприятелски футболист малко преди почивката. 34-годишният футболист незабавно изиска промяна и напусна терена благодарение на лекарския екип. Вместо него в игра се появи Сергей Корниленко.
Самедов мина в Криля Советов през зимната пауза, откакто преди този момент носеше екипа на Спартак (Москва). Бившият съветски национал още няма гол в 7-те си мача за самарци.

В идващия кръг Криля Советов ще гостува на Динамо (Москва), а Рубин ще пътува до Екатеринбург за мач с Урал на Николай Димитров.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 23 кръг, петък 12 април  Криля Советов 1:0краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР