В първи мач от 20-ия кръг на руската Премиер лига

...
В първи мач от 20-ия кръг на руската Премиер лига
Коментари Харесай

Криля Советов продължава да се изкачва в класирането

В първи мач от 20-ия кръг на съветската Премиер лига Криля Советов се наложи с 2:0 като посетител над Анжи и е все по-далеч от зоната на изпадащите. Максим Канунников и Ремил Шейдаев от дузпа донесоха триумфа на отбора на Миодраг Божович в Каспийск.

След огромната зимна селекция Криля Советов несъмнено стартира да наподобява много по-добре и през днешния ден направи нова значима стъпка към оцеляването си в елита. Водени от ветерана Сергей Корниленко, самарци постановиха волята си над противник, който се бори със зъби и нокти за всяка точка.

През първото полувреме Анжи по нищо не отстъпваше на гостите, само че една неточност в отбрана докара до гол във вратата на Юрий Дюпин. Той падна в 28-ата минута и беше дело на Канунников след центриране от корнер на Александър Самедов. В тази обстановка имаше нарушаване на защитник на Анжи против неприятелски футболист и реферът Кирил Левников беше подготвен да уточни бялата точка, само че вместо това просто зачете попадението на Канунников.

Анжи имаше отлична опция да изравни след час от началото на дуела. Резервата Иван Иванченко се оказа непокрит и стреля по диагонала, само че гредата избави Криля Советов. Малко преди този момент гол на Канунников бше анулиран поради засада.

Голмайсторът на гостите беше основно настоящо лице и в края на дуела. В 88-та минута за нарушаване против него на Евгений Гапон реферът отсъди дузпа, а Рамил Шейдаев я осъществя и подсигурява трите точки на Криля Советов. В добавеното време пък Иванченко от Анжи получи червен картон.

В идващия кръг Криля Советов приема Арсенал (Тула), а Анжи ще е посетител на Краснодар.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 20 кръг, петък 15 март  Анжи 0:2краен резулат  Криля Советов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР