В първенствата има пауза заради двубоите на националните отбори, което

...
В първенствата има пауза заради двубоите на националните отбори, което
Коментари Харесай

“Контра”: Сега ли беше моментът за промени в Байерн и Тотнъм и кои отбори се открояват на старта на квалификациите

В шампионатите има пауза поради дуелите на националните тимове, което беше употребявано от Байерн (Мюнхен) и Тотнъм да сменят досегашните си треньори. И до момента в който раздялата с Антонио Конте при “шпорите ” беше предстояща, то случилото си в немския първенец беше изненада. Баварците стремително уволниха Юлиан Нагелсман и подписаха с Томас Тухел, а в Лондон отпред на отбора краткотрайно до края на сезона ще бъде досегашния помощник на Конте Кристиан Стелини.

Тези промени бяха водеща тематика в новото издание на “Контра ” - дискусионното предаване на Sportal.bg и Sportal TV за европейски футбол. В студиото публицистите Васил Сумрачки, Георги Коев и Радослав Стойков проучиха протичащото се на “Алианц Арена ” и споделиха своите визии за аргументите, довели до рокадата.

Конте е следващият напуснал управител на Тотнъм в границите на последните няколко сезона, само че триумфите по този начин и ги няма. Дали в действителност казусът е у наставниците, или пък италианецът е прав, че на клуба му липсва нрав за освен това?

След това в “Контра ” беше обърнато внимание и протичащото се в европейските квалификации. Отборът на Англия към този момент натрупа две победи и наподобява непреклонен за място на Евро 2024, без значение че сме едвам при започване на битката.

Кристиано Роналдо си върна усмивката с екипа на Португалия, откакто се развихри против Лихтенщайн и Люксембург. Дали обаче ниското равнище на тези противници основават заблуда, че при първенците от 2016 година всичко е наред след промяната на селекционера?

Убедителни бяха и французите в първия си дуел против Нидерландия, като там също се следят промени, свързани с нов капитан и нов централен нападател.

След провалянето от Англия италианците се реваншиха с триумф над Малта, само че би трябвало да убедят, че имат сили да избегнат нов неуспех в квалификациите.

При новия си селекционер Луис де ла Фуенте Испания потегли с отличен резултат против Норвегия, само че пък и там следва доста работа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР