В първата част на предаването, господин Арнаудов разказа за най-новите

...
В първата част на предаването, господин Арнаудов разказа за най-новите
Коментари Харесай

В “Нови хоризонти с Лили” гостуваха Андрей Аранудов и Лари Бийл

В първата част на предаването, господин Арнаудов описа за най-новите си планове, измежду които е акцията „ България те желае ”. Той загатна, че на есен престои среща във Виена с българи, които живеят там и биха желали да се завърнат. Като цяло, гостът означи, че наклонността е от ден на ден българи да се прибират вкъщи. Стана дума и за сполучливото му партньорство с Иван Христов, което продължава към този момент 25 години. За край Андрей Арнаудов загатна и за огромен кино-проект, върху който работи – филм за футболната легенда Гунди.



„ Нови хоризонти с Лили ”

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той показа забавен материал на тематика „ Изкуственият Интелект зарежда NASDAQ с $5 трилиона ”. Става дума за това, че акциите на компанията са се повишили, с помощта на вложения в изкуствения разсъдък. Оказва се, че инфлацията, рецесията и войната в Украйна, не влияят толкоз мощно на фирмите, които оперират в областта на изкуствения разсъдък. Въпреки препоръките на специалисти в вложенията, да бъдем деликатни при работа с такива акции, трендът е в позитивна посока.

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри групата „ The Mavericks ” от техния албум Best Of излязъл през 1999 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР