В партията един човек кани. Господин Сидеров ме покани, с

...
В партията един човек кани. Господин Сидеров ме покани, с
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров разказа за членството си в Атака, приятел ли е с Волен и за едно интересно посещение в Русия заради партията на Путин!

В партията един човек кани. Господин Сидеров ме предложения, с него се познаваме от 2013 година. Имахме взаимна активност, която стана и обществено известна - " Атака " влезе първа настояването за ограда по границата. Това съобщи в " Лице в лице " някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и народен координатор на „ Атака ” Светлозар Лазаров. " Аз съм индивидът, който прегърна и работи по тази концепция. Първо бяха построени 30 километра. После аз бях първият, който проговори за създаване на такова оборудване по цялата граница ", изясни той.

" Учуден съм от политическите боричкания във връзка с оградата. Това е едно от дребното неща, по които имаме последователност. Учуден съм от боричканията за метри и така нататък Има институции, които би трябвало да ревизират и открият съответните обстоятелства. Всичко останало е политическо говорене ", добави Лазаров.

" С господин Сидеров работим правилно и професионално. Приятелството е нещо доста комплицирано, само че ще се веселя да станем другари с него. Вече съм член на партията. Първо бях помощник на Сидеров в Народното събрание, след това участието ми, а в този момент към този момент съм народен координатор, в това няма нищо необичайно ", сподели Лазаров.

" Когато имаше проблеми с държанието му. Тогава се чухме по телефона, само че нямам какво да разясня, това са персонални диалози. Тази тематика е доста дълбока, може и да я разясняваме някой ден. Влизането на полиция във висши образователни заведения е тъничък миг, дано да оставим нещата по този начин. Когато имаше блокада на СУ, по мое време, не бяха подхванати съответни дейности. Каква е разликата сред политици и студенти, които нахлуват? Темата в този момент е друга, ще пристигна време да я разясняваме, дано сега да не приказваме за това ", пожела той.

Лазаров призна, че в този момент е бил с Волен Сидеров в Русия. " Бяхме единствените чужденци и единствените българи. Бяхме поканени на публично посещаване от партията на Путин - " Единна Русия ". Уважихме сътрудниците, отидохме и присъствахме на един доста забавен конгрес ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР