В Пакистан се разглежда възможността за търговия с Русия в

...
В Пакистан се разглежда възможността за търговия с Русия в
Коментари Харесай

Петата по население страна в света иска да търгува с Русия в рубли и юани

В Пакистан се преглежда опцията за търговия с Русия в рубли и юани. Въпросът може да бъде решен през идната година, споделя по време на интернационален стопански конгрес в Екатерининбург Захид Али Хан, президент на Търговската асоциация на Пакистан и изпълнителен шеф на Руско-пакистанския бизнес съвет към Търговско-промишлена палата на Русия, заяви ТАСС.

" Пакистан към момента търгува в долари, само че доларите също са проблем. Обмисляме опцията за търговия в рубли, като въпросът към момента се дообмисля. Възможна е и търговия в юани, Китай е наш доста огромен другар. Но въпросът още не е напълно решен ", разяснява Хан, отбелязвайки, че подобен преход може да се реализира през идната година.
 И Пакистан се пробва да
И Пакистан се пробва да " се уреди " с на ниска цена съветски нефт

Сега спот цената на Urals е $99 за барел

По думите на Хан, пакистанският пазар е изключително заинтригуван от доставки на артикули от Русия от региона на химическата индустрия и фармацевтиката.

" Виждаме в близко бъдеще доста огромни вероятности за развиване на връзките сред Русия и Пакистан. Особено, несъмнено, Пакистан се интересува от импорт от Русия на химически артикули, механически артикули, хартия. Имаме потребност и от фармацевтични артикули. Това са въпроси, които се създават сега ", споделя още Захид Али Хан.
 Пакистан е в заплаха да изпадне в несъстоятелност
Шестата по население страна в света е в заплаха да изпадне в несъстоятелност

Страната се нуждае от финансиране от МВФ
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР