В отговор на въпрос в предаването Панорама по БНТ Лена

...
В отговор на въпрос в предаването Панорама по БНТ Лена
Коментари Харесай

Лена Бориславова: В много случаи Борисов не взема решенията си - взема ги Пеевски

В отговор на въпрос в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и от " " сподели, че измислената от нея дума за ръководещото болшинство – сглобка, извънредно добре разказва формата.

Затова това тази дума стана толкоз известна. Тя отразява обстоятелството, че в никакъв случай няма да станем едно цяло с, тъй като имаме разнообразни визии за това какво е политиката, доста разнообразни сме и като хора. За нас, когато се дава дума, тя би трябвало да се съблюдава, а не да се сменя мнението по три пъти дневно. За нас това да действаш с унисон в Европейския, значи, че не би трябвало да изпълняваш планове като " Турски поток ". За нас правосъдната промяна не се заключава в профилирани съдилища, които задълбочават проблемите, а в това да се търсят решенията им, съобщи Бориславова.

Тя разяснява и провалената ротация на държавното управление: " Първоначалната сделка беше да се ротират единствено Габриел и Денков. След това в оповестения кабинет на госпожа Габриел имената в най-малко шест министерства бяха заменени, без това да бъде в съгласие с нас. Затова ние казахме, че би трябвало да се върнем на масата на договарянията и да създадем кабинет, тъй като единственият губещ от протичащото се е българският народ ".

Попитана дали по време на договарянията за ротацията на кабинета съпредседателят на " " е водил диалози със съпредседателя на,  Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и уточни, че е това е било неотложно, защото: " В доста огромна част от случаите решенията на господин Борисов не се вземат от него персонално, а от господин Пеевски ".

Сигурно е, че министър председател на служебното държавно управление ще бъде определен. Конституционните промени не водят до безпорядък. Президентът би трябвало да направи избор, разяснява тя.

Дали ще усепем да реалзираме промените, които българските жители чакат от 20 години, зависи от относителната ни тежест в Народното събрание, тъй като останалите участници схващат единствено от това – от мощ, и те го демонстрираха по време на договарянията. и го демонстрираха и когато саботираха работата на комисията за Нотариуса, акцентира Бориславова.

Ако зависеше от нас, до избори нямаше да се стигне. Сега на масата има ясни задължения. Трябва да поемем ясна отговорност и да се работи за това нещо, сподели още Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР