В отговор на слуховете, че очаква дете от актьора и

...
В отговор на слуховете, че очаква дете от актьора и
Коментари Харесай

Лейди Гага потвърди слуховете: Да, бременна съм с #LG6

В отговор на слуховете, че чака дете от артиста и режисьор на кино лентата "Роди се звезда " Брадли Купър, певицата, актриса и носителка на награди "Оскар ", "Златен глобус " и "Грами " Лейди Гага удостовери, че е "бременна ", само че с шести студиен албум, заяви И!Нюз.

Тридесет и две годишната изпълнителка употребява Туитър, с цел да отвърне на плъзналата мълва, че освен има връзка с Купър, само че и чака дете от него. "Чули сте клюки, че съм бременна? Да, бременна съм с #LG6 ", написа Лейди Гага в обществената мрежа, визирайки идващия си студиен албум.

Певицата и актриса не разкрива повече детайлности към новия си план. Бдителни почитатели, забелязали, че неотдавна Лейди Гага е последвала певицата Риана в Инстаграм, считат, че това е намек за евентуално съдействие.

Лейди Гага не е издавала албум от 2016 година, когато на музикалния пазар излезе дискът й "Joanne ". Тавата, включваща хитовите части "Million Reasons " и "Perfect Illusion ", оглави албумния чарт на "Билборд ", напомня изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР