В отбора на Пари Сен Жермен са взели решение, че

...
В отбора на Пари Сен Жермен са взели решение, че
Коментари Харесай

ПСЖ се отказва от Халанд, насочва се към звездата на Фиорентина

В тима на Пари Сен Жермен са взели решение, че няма да притеглят звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. Френският вицешампион бе считан за един от любимците за подписа на 21-годишният нападател, изключително като се има поради, че той може да загуби огромната си звезда Килиан Мбапе, който се чака да си тръгне като свободен сътрудник през лятото.

В последните седмици се смяташе, че точно Халанд ще бъде неговият заместител на „ Парк де Пренс “, само че парижани са трансформирали проекти си, написа „ El Nacional “.

В ПСЖ са решили, че не желаят да водят трансферна борба за норвежеца, към който интерес има още много от европейските грандове, измежду които Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул, Челси, Байерн Мюнхен и Ювентус.

Освен това французите не желаят да си имат работа с неговия сътрудник Мино Райола, който ще упорства да получи голяма комисионна, в случай че се стигне до трансфер на Халанд в Париж.

Така от ПСЖ към този момент се оглеждат за други варианти за укрепване на офанзивата си. Смята се, че към този момент главната им трансферна цел е нападателят на Фиорентина Душан Влахович. 21-годишният сърбин отхвърля да преподпише с „ виолетовите “, което ще принуди клуба да го продаде през лятото. До момента той прави отличен сезон, като има 12 гола в 14 мача в Серия А.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР