В отбора на ПАОК са увеличили двойно премиите на играчите,

...
В отбора на ПАОК са увеличили двойно премиите на играчите,
Коментари Харесай

Надъхват играчите на ПАОК с двойни премии при елиминация на Левски

В тима на ПАОК са нараснали двойно наградите на играчите, в случай че отстранят Левски. Преди първата среща в София на футболистите на гръцкия отбор са им били обещани едни пари, в този момент обаче те са вдигнати фрапантно, защото задача пред „ двуглавите орли " е много тежка. Те паднаха с 0:2 на „ Герена ", макар че бяха посочени за любимец.

Иначе, по време на тренировката във вторник, треньорът на ПАОК Разван Луческу е тествал за първи път плануваната титулярна групировка за мача със „ сините ". Заниманието сутринта е минало в няколко етапи. След загрявката са се провели извършения за владеене на топката на малко пространство, последвани от разновидности за развиване на офанзивата, а в нейния край е извършена двустранна игра.

Медиите в Гърция пишат още, че Луческу е приготвил и тактическа ловкост за идния реванш в Лигата на конференциите против Левски. 53-годишният румънец има намерение да заложи на немското дясно крило Халид Нарей в ролята на централен нападател. Втората опция е новото испанско попълнение Брандън Томас, който обаче още не е изцяло подготвен за титулярния състав.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР