В отбора на Милан се готви голяма чистка, съобщава “Кориере

...
В отбора на Милан се готви голяма чистка, съобщава “Кориере
Коментари Харесай

Шефовете на Милан готвят голяма чистка

В тима на Милан се готви огромна чистка, оповестява “Кориере каузи Сера”. Според вестника клубното управление е склонно да се раздели с всеки един състезател, като се изключи Джанлуиджи Донарума, Тео Ернандес, капитана Алесио Романьоли, Исмаел Бенасер, Рафаел Леао и новодошлия Златан Ибрахимович.

Един от шефовете - Звонимир Бобан, искаше да направи всеобща ликвидация още през предишното лято, само че тогава от “Елиът” не се съобразиха с желанието му заради страха им от финансови загуби. Въпреки това, разочароващото показване на “росонерите” през този сезон е убедило притежателите на клуба, че точно това е вярното решение.

Въпреки това, за момента единствено двама играчи са сигурни напускащи още през януари. Това са Фабио Борини, който е на крачка от трансфер във Верона, и Матия Калдара, който напролет ще играе като преотстъпен в Аталанта. За няколко от останалите играчи обаче се знае за интерес от страна на други тимове - Хосе Рейна, Рикардо Родригес, Франк Кеси, Лукас Пакета и най-много Кшищоф Пьонтек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР