В отбора на Манчестър Сити са сигурни, че плеймейкърът Кевин

...
В отбора на Манчестър Сити са сигурни, че плеймейкърът Кевин
Коментари Харесай

Ман Сити са убедени, че Де Бройне ще преподпише, ситуацията със Стърлинг е в застой

В тима на Манчестър Сити са сигурни, че плеймейкърът Кевин Де Бройне ще подпише нов контракт с отбора, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо. Настоящото съглашение на белгиеца изтича през 2023-а година, само че съгласно някои информации той към този момент е отхвърлил предложение на „ жителите “ за удължение на договора.

Романо прибавя, че скоро клубът ще договаря и с друга от огромните звезди на тима - Рахийм Стърлинг, чийто контракт също е до лятото на 2023-а. „ Sun “ обаче оповестява, че 26-годишният футболист ще би трябвало да изчака, с цел да завърши финалните линии към новата договорка, при която той ще получава заплата от 320 хиляди паунда на седмица.

В момента седмичното заплащане на Стърлинг е 275 хиляди паунда на седмица, само че при започване на годината той се раздели с сътрудника си Ейди Уорд и неговите каузи сега се ръководят от адвокатска адвокатска фирма.

Raheem Sterling forced to wait to put the finishing touches to a new £320,000-a-week deal
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Фабрицио Романо загатва и за обстановката към ветерана Серхио Агуеро. Както е известно, неговият договор изтича след края на сезона и по тази причина в последно време името на 32-годишния аржентинец е свързвано с някои от топ тимовете в Европа като Барселона, Челси и Ювентус. Нападателят ще вземе решение за своето бъдеще през идващите седмици. Бъдещето на ветерана Фернандиньо също остава неразбираемо.

Manchester City are convinced that Kevin De Bruyne will sign a new contract, “just a matter of time” - he’s staying. Raheem Sterling is also on the agenda among players to negotiate a new contract, work in progress. Sergio Agüero will decide his future in the next weeks.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР