В отбора на Ливърпул остават уверени, че ще постигнат предварително

...
В отбора на Ливърпул остават уверени, че ще постигнат предварително
Коментари Харесай

Ливърпул остана уверен, че ще отмъкне звездата на Фулъм

В тима на Ливърпул остават уверени, че ще реализиран авансово съглашение с Фабио Карвальо от Фулъм за безвъзмезден трансфер през идното лято. Тимът на Юрген Клоп не съумя да се впише във времето за прехвърляния в последния ден от зимния пазар, с цел да подпише с 19-годишния атакуващ полузащитник и по-късно да го върнат чартърен на „ котиджърс “ за останалата част от сезона.

В извънредно сметка Карвальо ще остане в британската столица до края на сезона, само че договарянията сред страните ще продължат, до момента в който Ливърпул се пробва да контракти отплата с тима на Чемпиъншип. Ако не го създадат, сумата, която ще би трябвало да дадат „ алените “ ще бъде решена от арбитражен съд, сходно на обстановката, при която Харви Елиът се реалокира от „ Крейвън Котидж “ на „ Анфийлд “ през 2019 година.

От Фулъм настояха, че желаят както забележителна трансферна сума за Карвальо, по този начин и атакуващият полузащитник да остане в клуба до края на сезона. Изглежда, че Ливърпул е извършил тези условия, само че прекосяването на Карвальо на „ Анфийлд трябваше да бъде приключен преди крайния период, а това в последна сметка не беше допустимо.

Liverpool remain confident of completing a pre-contract agreement to sign Fabio Carvalho from Fulham on a free transfer in the summer.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Ливърпул беше един от редицата клубове, които се интересуваха от Карвальо, който в този момент е подготвен да напусне Фулъм след края на контракта си през лятото. Клубът ще има право на отплата, избрана от арбитражен съд, в случай че младежът се причисли към различен британски тим в края на контракта си, до момента в който отборите отвън Острова ще би трябвало да платят единствено номинална такса.

Карвальо направи своя дебют за първия тим на Фулъм предишния сезон, а през този се утвърди, като към този момент има на сметката си седем гола и четири асистенции в 18 мача в Чемпиъншип.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР