В отбора на Левски вече отчитат една своя сериозна грешка

...
В отбора на Левски вече отчитат една своя сериозна грешка
Коментари Харесай

Въпреки 6 месечно проучване: В Левски научили от медиите, че Диксън е изгонен от ЦСКА

В тима на Левски към този момент регистрират една своя сериозна неточност по време на договарянията с Джоузеф Диксън за акциите на клуба. На „ Герена “ се чудят, по какъв начин не са съумели да открият, че британецът е бил изпъден от ЦСКА след проби, откакто са го проучвали цели 6 месеца.

Този пропуск, който на „ Герена “ са открили от медиите, слага под подозрение цялостното изследване на Диксън. Заради това много от хората в клуба все още не са огромни оптимисти за сполучлив процес на събитията, оповестява „ Мач Телеграф “.

Междувременно Станимир Стоилов към момента не е получил оферта за треньорския пост в Левски. Припомняме, че Мъри води диалог с Джоузеф Диксън, на който е бил убеден, че когато нещата тръгнат в вярна посока, той ще получи публично предложение.

Такова обаче няма, а към днешна дата „ сините “ нямат треньор, който да изведе отбора за първа подготовка. Говори се, че това може да го направи Саид Ибраимов.

В същото време напълно скоро Левски може да остане без нито един професионален футболист, в случай че на „ Герена “ не изплатят най-малко част от забавените заплати, добавя вестникът. На доста от играчите договорите изтичат в края на месеца, а други могат да си тръгнат като свободни сътрудници, в случай че решат, тъй като имат да взимат толкоз пари, че законите им разрешават да скъсат едностранно контракта си с клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР