В Още от деня Кристина Петкова от ПП-ДБ каза, че

...
В Още от деня Кристина Петкова от ПП-ДБ каза, че
Коментари Харесай

Кристина Петкова, ПП-ДБ: Ние трябва да се явим заедно като коалиция на европейските избори

В " Още от деня " Кристина Петкова от ПП-ДБ сподели, че споделя убедеността на господин Минчев, че обединението би трябвало да се яви дружно на европейските избори. На първо място тя уточни, че е значимо да се почисти формулата " явяваме ли се дружно "?

" Моята персонална увереност е, че вярното решение е ние да се явим като коалиция ПП-ДБ ", безапелационна беше Кристина Петкова.

На въпроса дали Атанас Атанасов ще бъде предлагането за ръководител на Народното събрание, депутатът от ПП-ДБ разяснява, че към момента е рано да се оповести решението, защото " не е обсъждано съответно име въобще ".

" Още е рано. Решението не е взето дефинитивно. Обсъждат се имена и разновидности. Тепърва следва този диалог. За мен кандидатурата на господин Атанасов идва напълно разумно по отношение на неговия политически и житейски опит, само че следва да забележим ", увери Петкова.

По тематиката за конгреса на БФС, Кристина Петкова от ПП-ДБ не скри терзанията си.

" Това, което се случва в БФС за мен е извънредно притеснително и обезпокоително. Не мога да скрия опасенията си, дали това не се прави съзнателно за да се протака конгресът. Надявам се да не ", уточни тя.

Вижте целия диалог


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР