В опит да посочи на бившия си български колега Бойко

...
В опит да посочи на бившия си български колега Бойко
Коментари Харесай

Зоран Заев: Как всички произхождат от маймуните, а само ние от българите?

В опит да уточни на някогашния си български сътрудник Бойко Борисов цялата глупост на позицията на София във връзка с македонската еднаквост, министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев го попита по какъв начин е допустимо единствено македонците да произлизат от българите, написа белградската " Политика ".

„ Според науката всички произлизаме от маймуните, а съгласно вярата всички произлизаме от Адам и Ева. Как единствено македонците произлизат от българите “, е споделил Заев в диалог с Борисов.

Заев още веднъж е повторил, че „ казусът с България е комичен “, цитира думите му " Фокус ".

„ Казват, че одобряват действителността на македонската еднаквост и език, само че желаят да видят корените “, означи македонският министър председател. Той добави, че историко-образователната комисия би трябвало да създаде всички вероятни аспекти и да откри решение за всички исторически персони и по този метод да ни направи другари, а не да ни разделя.

„ Не се отхвърлям, тъй като Европейският съюз няма опция. Продължаваме европеизирането вкъщи, само че това не е същото като европеизирането посредством преговорния развой, посредством глави. Чрез глави и клъстери идват милиони за поддръжка, с цел да ви стимулират и да ви насърчат в действителност да покажете полезностите и резултатите от промените в страната “, уточни водачът на югозападната ни съседка.

Той оцени, че българският народ е посочил на предходните избори, че желае европейско управление, което взема решение проблемите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР