В Окръжна прокуратура София се наблюдава досъдебно производство, започнало на

...
В Окръжна прокуратура София се наблюдава досъдебно производство, започнало на
Коментари Харесай

От прокуратурата посочиха от какво е издъхнал мъжът, отключил ромската агресия в Ихтиман

В Окръжна прокуратура София се следи досъдебно произвеждане, почнало на 08.02.2018г. за това че на 08.02.2018г. към 07.30 часа в гр. Ихтиман, в дом, находящ се на ул. “Рила “, съзнателно е умъртвен  А.П.П. – закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. В хода на следствието е назначена и направена съдебномедицинска експертиза, от заключението на която е видно, че гибелта на А.П.П. се дължи на остро настъпила сърдечно съдова непълнота, развила се вследствие на миокардния реинфаркт. Същия се е развил часове преди настъпването на гибелта.

При огледа и аутопсията на натрупа не са открити следи от травматични увреждания, които да са по отношение на настъпилата гибел.

Разследването продължава.

Днес съдът гледа през днешния ден мярката на задържаните за побоя над служители на реда в Ихтиман. Адвокатът на арестуваните към този момент изиска отказ на ихтиманския съд, по тази причина за делото идва прокурор от Елин Пелин, осведоми Нова телевизия.
Смяната е по искане на юриста на Мюлер Дунавски. Според него няма по какъв начин в дребния град да има обективен развой.

" Поисках отказ, тъй като смятам, че моите клиенти имат право на обективен правосъден развой. Освен професионални, основават се и другарски връзки сред служителите на реда ", посочи Димитър Марковски.

Междувременно, обстановката в ромската махала на Ихтиман се успокоява. Продължава обаче полицейската акция. Екипи на жандармерията ревизират всички коли, влизащи и излизащи от града. Пред съда също има засилено полицейско наличие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР