В Окръжен съд- Смолян тръгва делото за блудство с 10-годишно

...
В Окръжен съд- Смолян тръгва делото за блудство с 10-годишно
Коментари Харесай

Съдя т сливналия за блудство с 10-годишно момиче в хотел в Пампорово

В Окръжен съд- Смолян потегля делото за блудничество с 10-годишно момиче в хотел в Пампорово. Обвинението е против 29-годишнен мъж е от Сливен. Той бе хванат през февруари м.г. да блудства с детето.

Я.О. е упрекнат, че на 17 февруари 2023 година, в хотел в Пампорово, посредством приложимост на мощ, е направил блудствени дейности с момичето като го целувал по ръцете, прегръщал и опипвал тялото му в региона на гърба и кръста, опипвал и неведнъж потупвал седалищните й елементи, сочи обвинителният акт. Районният съд му наложи условна присъда от две години с 5-годишен изпитателен период. Присъдено му е да заплати 2816 лева разходи на частния обвинител, посредством нейната майка и легален представител сумата от 2 250 лв., представляваща направени по делото разходи за заплащане на юрист. Присъдата се апелира пред Окръжен съд.

Младият мъж е осъждан за същото закононарушение и през 2013 година, като затова закононарушението е осъществено в изискванията на повторност, показаха от държавното обвиняване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР