В огромното царство на астрологията всеки зодиакален знак носи различни

...
В огромното царство на астрологията всеки зодиакален знак носи различни
Коментари Харесай

Зодии които не могат да бъдат опитомени

В голямото царство на астрологията всеки зодиакален знак носи разнообразни характерности и черти, които оформят нашите персони. Докато някои хора прегръщат условностите и търсят непоклатимост, има зодии, които имат присъщ дух на необузданост.

Тези знаци, водени от своята самостоятелна природа и неповторими вероятности, се опълчват на обичайните правила и прокарват свои лични пътеки.

В тази публикация ще разгледаме тези зодии, които не могат да бъдат елементарно опитомени, задълбочавайки се в качествата, които ги отличават от тълпата.

Овен (21 март – 19 април)

Овенът, първият знак на зодиака, е същински пионер. Управлявани от Марс, планетата на действието и увереността, хората от зодия Овен имат неудържима сила, която ги кара да изковават личните си пътища.

Огненият им темперамент ги прави извънредно самостоятелни, защото те храбро преследват задачите си и отхвърлят да бъдат арестувани от публичните упования.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолей, знакът на нововъведенията и протеста, не може да бъде стеснен от конвенции. Тези хора имат непоколебимо предпочитание за интелектуална независимост и неповторима позиция към света.

Водолеите са естествени неконформисти, постоянно провокират статуквото и прекрачват граници в устрема си към напредък и тъждество.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът, авантюристичният и свободомислещ знак, се съпротивлява да бъде привързан.

Управлявани от Юпитер, планетата на експанзията и проучването, Стрелците имат ненаситна жадност за познания и нови прекарвания.

Те прегръщат незнайното, постоянно се отклоняват от утъпканите пътеки и търсят нетрадиционна мъдрост, която подхранва безкрайното им търсене на личностно израстване.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци този знак е прочут със своята двоякост и обич към смяната. Тези хора имат разтревожен темперамент, който жадува за интелектуална стимулация и многообразие.

Близнаците са известни със способността си да се приспособяват бързо и с ненаситното си любознание, което подхранва потребността им да изследват разнообразни аспекти на живота и да се опълчват на установяването на един предсказуем път.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът, интензивният и тайнствен знак, има неопитомен дух, подхранван от техните дълбоки страсти и трансформираща природа.

Управлявани от Плутон, планетата на силата и прераждането, Скорпионите не се опасяват да се впуснат в дълбините на страстите си и да прегърнат същинската си същина.

Тяхната непоклатима увереност и предпочитание за достоверност ги прави сложни за опитомяване и надзор.

Обобщение

Докато всички зодиакални знаци имат неповторими качества, има някои знаци, които имат неопитомен дух, който не може елементарно да бъде обуздан. Овен, Водолей, Стрелец, Близнаци и Скорпион са единствено няколко образеца за тези мощно самостоятелни персони.

Техният отвод да се съобразят с публичните правила, непрекъснатото им търсене на нови прекарвания и непоколебимата им увереност ги отличават.

Прегръщайки своята характерност и безапелационно живеейки живота съгласно личните си условия, тези необуздани зодии ни припомнят за хубостта и силата на достоверността и себеизразяването.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР