В огромен шок изпадна млад вдовец от Мароко, след като

...
В огромен шок изпадна млад вдовец от Мароко, след като
Коментари Харесай

Изумително! Мъж видя покойната си жена в предаване

В голям потрес изпадна млад вдовец от Мароко, откакто напълно инцидентно видя умрялата си наскоро брачна половинка в риалити формат по малкия екран, осведоми изданието Метро.

Вече две години Абраг Мохамад от град Азилал не можел да си откри място от тъга поради умрялата си обичана. Той и околните му вярвали, че дамата е издъхнала след авто случай, след който получила доста съществени пострадвания. Трагичната преживелица станала пред 2014 година и от този момент Абраг се мъчел да се оправи с тъгата по починалата си брачна половинка.

Когато случаят станал, медиците го уведомили, че нещата са доста съществено и ще се наложи да заплати крупна сума пари за престоя на потърпевшата жена в болничното заведение. Освен това те го предопределили да не храни непотребни очаквания, защото вероятността брачната половинка му да не успее да оцелее била доста огромна.

Малко откакто Абраг превел парите, получил черната новина, че обичаната му е издъхнала. След това той получил останките на жена си в ковчег, като му било казано да не отваря ковчега, тъй като дамата в действителност имала доста рани.

След случилото се той дълго скърбял - досега, в който най-неочаквано видял дамата, която си мислел, че е погребал, в предаването Al Mokhtafoun /Изчезналите/. Чрез шоуто разнообразни хора се пробват да намерят връзка с техни родственици, с които са прекъснали контакти преди време.

Шокираният Абраг съзрял живата си брачна половинка, която съобщила в предаването името на брачна половинка си и отправила зов двамата да се срещнат. Шоуто било гледано освен от Абраг, само че и от близки и другари на фамилията, които след края на серията безусловно му запалили телефона.

Според информацията не е изцяло несъмнено по какъв начин тъкмо е изчезнала дамата, считана за покойница. Допуска се, че след злополуката тя е получила амнезия и в този момент е почнала лека-полека да възвръща спомените си.

Най-вероятно в ковчега, пратен на Абраг преди две години, е лежало тялото на друга жена, само че към момента няма данни коя тъкмо е била тя. Не е ясно и дали мъжът ще се опита да съди болничното заведение поради голямата неточност, която е станала.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР