В ограничената си производствена серия 1000 бройки, My Ami Buggy

...
В ограничената си производствена серия 1000 бройки, My Ami Buggy
Коментари Харесай

Популярното електрическо плажно бъги на Citroen се завръща

В лимитираната си индустриална серия 1000 бройки, My Ami Buggy ще бъде наличен за поръчка на 20 юни

Емил Василев преди 25 секунди 2 Сподели

Най-четени

IT НовиниМетоди Дамянов - 23:17 | 23.05.2023

Обикновена апликация в Гугъл Play се трансформирала в шпионска година след публикуването ѝ

АвтомобилиИван Давидов - 12:34 | 21.05.2023

Най-дивите коли и джипове на 80-те

IT НовиниСветлин Желев - 0:43 | 17.05.2023

Булсатком: Не дават отговор на истината изявленията, че нямаме софтуерен лиценз. Целенасочена офанзива блокира сателитната ни телевизия

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Електрическото плажно бъги My Ami Buggy на Citroen ще се завърне на пазара с 1000 бройки, които ще могат да се поръчват от 20 юни нататък. Този неповторим електромобил предлага креативно и прелестно преживяване при шофиране, като в същото време резервира достъпността и устойчивостта си. Предназначен за феновете на плажа и откритите пътища, My Ami Buggy ще коства 10 495 паунда, а доставките се чака да стартират до края на лятото.

В отговор на огромното търсене Citroen създаде 50 броя My Ami Buggy през 2022 година, откакто сподели концептуална версия, която съгласно известията е била разпродадена за 18 минути. Автомобилният производител твърди, че новото издание на My Ami Buggy ще бъде „ изпълнено с темперамент, по едно и също време съвременно и крепко “, приканвайки потребителите да играят в градската джунгла и да одобряват един друг метод на живот навън, изключително наоколо до морето.

От стартирането на пазара в края на 2020 година до момента Citroen е продал над 30 000 автомобила от серията Ami в 9 страни. Наред с My Ami Buggy, серията включва общоприетите Ami и My Ami Cargo.

Практично предложение за къси градски обиколки

Новото издание е основано на компактният Ami с размери 2,41 метра дължина, 1,39 метра ширина и 1,52 метра височина.

С общо тегло 485 кг, в това число батерията, електрическият автомобил е оборудван с 5,5-киловатчасова батерия, осигуряваща пробег от 69 километра и оптималната скорост от 45 км/ч, задоволявайки главните потребности на потребителите.

My Ami Buggy е двуместно бъги с решетки вместо с стандартни странични порти. Допълнителните аксесоари включват транспарантни покрития с цип и водоустойчив сенник, който може да се смъква или отваря в дните с съвършено време.

Предпочитан избор за доста

Citroen акцентира достъпността и практичността на My Ami Buggy, което го прави прелъстителен избор за хората в града, студентите и хората, търсещи екологичен вид за пътешестване на къси дистанции. Освен това, в някои европейски страни не се изисква удостоверение за ръководство на подобен тип транспортни средства, което ги прави известни измежду младежите.

Citroen оповестява, че Ami е съдействал за възприемането на по-екологичен превоз на остров Халки, Гърция, където полицията и бреговата защита употребяват Ami за потребностите на патрулирането си. По сходен метод остров Мадалена в Италия е добавил 7 автомобила Ami към своя автопарк, които се употребяват от полицията и пристанищните екипи за поощряване на екологично чиста подвижност.

Тъй като търсенето на тези занимателни и екологични транспортни средства продължава да нараства, Citroen може още веднъж да стане очевидец на бързо разпродаване на лимитираната си серия в границите на няколко дни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР