В Ню Йорк се състоя ежегодното модно дефиле за бельо

В Ню Йорк се състоя ежегодното модно дефиле за бельо ...

Съблазнителните ангели на Victoria’s Secret дефилираха в Ню Йорк.

В Ню Йорк се състоя ежегодното модно дефиле за бельо на бранда Victoria’s Secret.
 
Шоуто, чието първо издание се проведе преди 23 години, е едно от най-интересните модни събития в годината. Този път колекцията е в по-мрачни тонове от обикновено, отбелязват Асошиейтед прес и Франс прес.

 
Според сп. "Харпърс базар" тази година организирането му е струвало 12 милиона долара.
 
Дефилето на Victoria’s Secret вероятно отново ще събере пред малкия екран милиони телевизионни зрители, когато бъде излъчено в 190 страни на 2 декември.

 
По време на шоуто стана ясно, че то ще е последното за 37-годишната бразилска манекенка Адриана Лима, която е най-възрастната сред ангелите на Victoria’s Secret.

 
Носейки тоалет с пайети и дантели и с прословутите ангелски криле, които напомняха паунови пера, красавицата се просълзи и благодари на публиката, която я аплодираше.-->
Адриана ЛимаGulliver/Getty Images
За разлика от традиционните модни дефилета, в които манекенките не трябва да показват емоции, модното шоу на Victoria’s Secret дава възможност на участничките да се усмихват и да контактуват с публиката.
 
"Смятам, че поради тази причина дефилето е най-гледаното по телевизията“, отбеляза Адриана Лима. „Онези, които го гледат, имат усещането, че са част от него".
 
В дефилето на Victoria’s Secret участваха 60 манекенки от над 20 държави. Вниманието привлече тоалетът с ореол от звезди на друга бразилска манекенка - Барбара Фиальо.
Барбара ФиальоБарбара ФиальоGulliver/Getty Images
Луксозната марка за дамско бельо Victoria's Secret е известна с грандиозните си ежегодни ревюта, на които дефилират "ангелите" на бранда. Припомнете си горещите дефилета през годините в нашите галерии:

Източник: dariknews.bg