В някои от тях трудно излизаш - може да минеш

...
В някои от тях трудно излизаш - може да минеш
Коментари Харесай

Защото магазините на Джъмбо са като лабиринти

В някои от тях мъчно излизаш - може да минеш и повече от 10 хиляди крачки

Защо част от обектите на известната верига за детски играчки и артикули за бита " Джъмбо " са направени като лабиринт. Това питат клиенти, които се лутат дълго преди да излязат. Идеята е ясна - преди изхода да закупиш колкото се може повече артикули, само че не е ли редно въпреки всичко да се постъпи почтително към клиента и да му оставиш опция да излезе, когато е взел нужното си.

Пример за същински пъкъл е един от последните магазини на " Джъмбо " - в пловдивския ж.к. " Тракия ". Ето какво написа по тази тематика Веселина Б.

" Ако ме намерят убита в мол, да знаете, че съм ликвидирана другаде. Новият Джъмбо в мола в Тракия е същински лабиринт - капан, един път влезеш ли, нямаш избор, с изключение на да го минеш целия. Пише - каси, излаз. Отиваш, то отново написа - каси, излаз... и по този начин до края. Айде, мен не ме търсете отново, но младежи подскачаха от наслада, като видяха касите най-после. Както и да е, не съм по обикалянето на магазини, търсех нещо съответно и не го открих, останах си с поздрава от приложението: Честито, направихте 10 000 крачки ".

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР