В новото Народно събрание ще се появят нови сили, които

...
В новото Народно събрание ще се появят нови сили, които
Коментари Харесай

На ГЕРБ и ДПС ще бъде отказано това, което смятат за свое право - първа брачна нощ с всяко управление |

В новото Народно заседание ще се появят нови сили, които изрично няма да дадат достъп на ГЕРБ и Движение за права и свободи до властта, уверен е съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Този модел в този момент се намира на кръстопът. Тези хора доста добре схващат, че има късмет в новия парламент да им бъде отказано това, което считат за свое право - първа брачна нощ с всяко ръководство. Нещо повече, наложени са им глобите по закона " Магнитски " от американското държавно управление и за пръв път са в такава изолираност ", съобщи той по време на включване онлайн от Велико Търново.

Именно в Старопрестолната столица на България лидер на листата на Движение за права и свободи е Делян Пеевски.

" Наглата кандидатура на Делян Пеевски е предизвикателство към всеки български европеец и родолюбец. Както знаете, Пеевски е въплъщение на модела на Сарая и на модела към Движение за права и свободи. Когато виждаме Пеевски на невиждана среща с кмета на Велико Търново Даниел Панов, виждаме модела на българското мафиотското преодоляване на държавността в България.

(...)

Помислете си по какъв начин Пеевски се появява в тази акция като някой, който щял да оказва помощ и да прави добрини. Някой може ли да изясни по какъв начин е забогатял Пеевски, по какъв начин е основал едно работно място? Някой може ли да изясни как Ахмед Доган е станал енергеин магнат? ", попита Иванов.

По този мотив номинацията му Иванов прикани за Пеевски да не бъде даден нито един глас и подобен апел да насочат и водачите на листи от други политически обединения:

" Искам да се обърна почтително към всички останали политически обединения тук в Търново: съответно към Андрей Чорбанов от " ИТН ", Йордан Терзийски от „ Продължаваме промяната “, към Минчо Христов от „ Изправи се, БГ! Ние идваме “ и Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Нека дружно да призовем българските жители и гласоподаватели от Велико Търново да не пуснат нито един глас за Пеевски! ".

По думите му това би излъчило ръководство, което да сложи ДПС под карантина , тъй като те били носители на " корупционния вирус ".

Според Христо Иванов неслучайно Движение за права и свободи се явяват на избори с " наглия слоган " - " За държавността! ".

" Дали е държавността на нашите деца, на бъдещето и работните места с добавена стойност или държавността на мафията? Това е въпрос на национално достолепие, национализъм и грижа за нашите деца и бъдеще! ", съобщи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР