В новия сезон на риалити предаването Сървайвър 7 ще видим

...
В новия сезон на риалити предаването Сървайвър 7 ще видим
Коментари Харесай

ММА боецът Георги Валентинов пред Lupa.bg : В Сървайвър няма да говоря с Благой Георгиев

В новия сезон на риалити предаването " Сървайвър " 7 ще забележим много познати лица, измежду които е и ММА боецът Георги Валентинов Той е роден през 1993-та година в Стара Загора. " ММА е моят спорт и постоянно обичам провокациите, " безапелационен е Валентинов.  Още на 10-годишна възраст Георги стартира да тренира таекуондо, само че очевидно там провокациите не са били на равнището, което той е търсил - по тази причина и взема решение да премине към ММА. Първата му професионална ММА борба е едвам на 18 години когато за интервал от година той записва 6 дуела. В цялата си кариера Георги има присъединяване в България и в чужбина в разнородни шампионати, а преди дни се насочи към Карибите, където ще се снима новия сезон на " Сървайвър ". В шоуто той ще е рамо до рано с баджанака си Благой Георгиев, който му открадна Златка Райкова, която беше сгодена за Жоро. Любовта сред плеймейтката и Джизъса бе с отминалост 3 години и двамата се разделиха точно преди година. Ето какво призна Георги Валентинов пред Lupa.bg:

- Би ли описал " Сървайвър " с три думи?

- Психика, воля, религия.

- Защо реши да се запишеш за присъединяване в предаването?

- Защото със спорта, който упражнявам от 20 години, съм развил най-важните качества, нужни за " Сървайвър ".

- Какво смяташ, че в никакъв случай не би направил в " Сървайвър "?

- Не бих изневерил на правилата си. Държа на мъжката си дума. Кажа ли нещо, върша - го. Един мъж би трябвало да е подобен 24 часа в денонощието. Не може да си 2 часа мъж, а през останалото време - женчо.     

- Кой (какво) ще ти липсва най-вече, до момента в който си в Survivor?

- Най-много ще ми липсват фамилията и тренировките, които доста обичам. Нямам проблем с неналичието на храна, привикнал съм с лишенията - преди мач постоянно се постанова да смъквам бързо и внезапно по 10 кг.

- С какъв вид участник в никакъв случай не би се сближил? Участник с какъв темперамент и качества би могъл да се трансформира в твой другар?

- Няма по какъв начин да се сближа с Благой Георгиев. В " Сървайвър " няма да приказвам с него. Не желая да споделям нито положително, нито неприятно за този човек. В предаването ще диря другарство с участник с правила, достолепие и чест, с някой, който стои зад думите си.



Благо и Георги бяха другари, само че Златка ги скара

- Кой житейски урок ще ти оказва помощ най-вече в " Сървайвър "?

- През последните 20 години в спорта съм преодолял доста компликации и съм натрупал задоволително опит, който сигурно ще ми оказва помощ в " Сървайвър ".     

- Кой е най-големият ти боязън? Имаш ли уплахи?

Всеки има страхове, само че аз обичам да се изправям против моите и да ги превъзмогвам. В нашия спорт не е като във футбола - в случай че видиш напън, да подадеш на съотборника си или да паднеш за дузпа. В ММА ти си самичък против противника си и не трябва да му показваш по какъв начин се чувстваш, даже когато те повали. Когато най-вече ме е боляло, съм намирал сили да стана, да се усмихна и да продължа.     

- Как реагираш, когато си сърдит?

- Когато съм в залата си го изкарвам на чувала (смее се). Вярващ християнин съм и се надявам в Survivor молитвите ми към Господ да ме смирят и да ми оказват помощ да не изляза отвън себе си.    

- Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти усещане?

- Трудно ми е да отговоря на този въпрос. 

- Ако снимат филм, отдаден на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

- Elevation (от англ. „ издигане “).

- Кой е най-големият компромис, който си правил?

- Компромис със себе си не съм правил. Но се гордея, че два пъти в живота, в доста значими моменти, съм послушал мозъка, а не сърцето и възприятията си, и съм направил това, което е било вярно.

- Ако можеше да върнеш времето обратно, какво би трансформирал?

- Не бих трансформирал нищо. Бих направил същите неточности, дори бих ги повторил. Докато самичък не се опариш, няма по какъв начин да се научиш. Само по този начин се натрупа житейски опит.   

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР