В новия Отдел на Пентагона за разследване на НЛО работят

...
В новия Отдел на Пентагона за разследване на НЛО работят
Коментари Харесай

Новият офис на Пентагона за разследване на НЛО е „прах в очите“ с трима служители

В новия Отдел на Пентагона за следствие на НЛО работят 3 чиновници на цялостен работен ден.

Работната група за Неидентифицирани въздушни феномени, която се стреми да „ стандартизира събирането и докладването “ на наблюдения на НЛО е сменена от All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) – най-новата държавна самодейност за разглеждане на казуса с НЛО.

Но в взаимно писмо група от 16 сенатори от Съединени американски щати, водени от републиканците Марко Рубио и Кирстен Гилибранд, предизвестиха Пентагона, че сега офисът изпитва „ дефицит на финансиране, което ще попречи на способността му да извършва задачата си “.

В писмото се споделя:

„ Сумата, посочена в класифицираното приложение е от решаващо значение за научния проект на AARO и неналичието на финансиране за тези качества съставлява сериозна спънка за задачата на AARO. “

Четете още: Тим Бърчет за НЛО: „ Правителството е част от прикриването! “ (видео)

Всъщност, обстановката в новия Отдел за следствие на НЛО AARO е толкоз жалка, че до неотдавна са наети единствено 3 чиновници на цялостен работен ден.

Източник декларира:

„ Те имат няколко спомагателни „ помощни ръце “, само че това е дребен офис в Кристъл Сити, Вирджиния. Надявам се, че са в развой на привличане на повече … “

Междувременно различен човек, който посещава работното място на AARO, го разказва като „ пещера на ветровете “ или „ прахуляк в очите “.

Той споделя:

„ Там има най-вече празни бюра. Няколко души се въртят в близост, в това число шефа на AARO доктор Шон Къркпатрик и неговият заместител.

Със сигурност е правилно, че AARO не получава съответни средства, с цел да подкрепи работата си, да включи пари за научноизследователска и развойна активност, проучвания, развиване и разбори. “

Свидетели на следващото крушение ли сме?

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР